ONZE DIENSTEN

Vraag een gratis schatting aan 

Bij Belles Vastgoed kan u terecht voor een gratis schatting* van uw onroerend goed. Met onze expertise en uitstekende kennis van de lokale vastgoedmarkt staan we garant voor de opmaak van een correcte waardering van uw eigendom. Hiervoor komen wij graag bij u langs. Dit is steeds geheel vrijblijvend

 

Aan elke schatting gaat een uitgebreide berekening vooraf, tezamen met een opsomming van verschillende factoren die de waarde van uw pand beïnvloeden.

 

Verkopen

Wil u uw huis, appartement of grond verkopen? Dan bent u bij Belles Vastgoed aan het juiste adres! 

Na een eerste kennismaking wandelen we samen doorheen uw eigendom. We zetten ons neer en bespreken alle facetten van uw woning. Nadien wordt een uitgebreid schattingsverslag opgemaakt en persoonlijk besproken. Zo krijgt u een helder beeld van de waarde van uw eigendom. 

Nadien wordt de verkoop van uw eigendom voorbereid. Zo komt er een professionele vastgoedfotograaf bij u langs die uw woning realistisch weergeeft, maar toch alle troeven benadrukt. U ontvangt vooraf een checklist met tips om uw woning optimaal te presenteren. Daarbij maakt de fotograaf een virtuele rondleiding doorheen de woning dewelke mee op de website wordt geplaatst. Zo kunnen geïnteresseerden van thuis uit een eerste keer uw woning ontdekken. Daarbovenop worden grondplannen uitgetekend zodat kopers op voorhand over alle nodige informatie beschikken. 

De volgende stap is een gepersonaliseerde marketingcampagne. Deze zorgt ervoor dat zoveel mogelijk geïnteresseerden zo snel mogelijk uw woning te zien krijgen. Onze aanpak wordt steeds individueel met u besproken. 

Iedereen die naar de woonst komt kijken ontvangt een op maat gemaakte brochure van het pand. Hierin worden opnieuw alle positieve punten van uw woning in de verf gezet. 

Met deze werkwijze vinden we de perfecte koper van uw eigendom aan een zo hoog mogelijke prijs. 

Voor specifieke informatie over PRE-SALE kan u hier terecht. 

Verhuren

Als verhuurder heeft u één doel: Het bekomen van een zo goed mogelijke huurder, aan een zo hoog mogelijke prijs, voor een zo lang mogelijke periode. Bij Belles Vastgoed begeleiden wij u van A tot Z. 

Eerst en vooral wordt er een uitgebreid dossier opgemaakt om u in regel te stellen met de wettelijke verplichtingen inzake verhuur. Nadien worden desgevallend de huidige bewoners gecontacteerd en met hen afgesproken op welke momenten plaatsbezoeken kunnen doorgaan. De foto's worden genomen en het 'TE HUUR'-bord wordt geplaatst. Een marketingcampagne wordt gevoerd en de eerste bezoeken van kandidaat-huurders kunnen starten. 

Wij zorgen voor een gedegen screening van elke kandidaat-huurder. Elke geïnteresseerde die zich kandidaat stelt dient een formulier in met bijlagen zoals loonfiches, identiteitskaart en andere belangrijke informatie. 

Bij goedkeuring van de kandidaat wordt een sluitende huurovereenkomst opgesteld en ondertekend. Wij kijken mee toe op de correcte naleving van de voorwaarden bij de start van de huur: bewijs betaling huurwaarborg, brandverzekering, betaling eerste maand huur,... Zo bent u zeker van een goede start. 

Voor vragen en advies tijdens de verhuring kan u steeds bij ons terecht

Advies

Bij Belles Vastgoed kan u tevens terecht voor deskundig vastgoedadvies. Wij staan steeds voor u klaar, ook 's avonds en in het weekend. Neem hier contact met ons op. 

*Voor meer uitgebreide schattingen, bijvoorbeeld voor verdeling nalatenschap/erfopvolging, echtscheiding, bankschatting,… wordt een vergoeding gerekend. Dit bedrag is steeds in overleg met de vestgoedmakelaar te bepalen.