WIE ZIJN WIJ?

Frederik Belles

Erkend Vastgoedmakelaar

Derde generatie vastgoed

Sinds 2017 ben ik actief als zelfstandig vastgoedmakelaar in de Zuidrand van Antwerpen. Al honderden verkoop- en verhuurdossiers werden door mij persoonlijk behartigd, steeds met een individuele aanpak en met respect voor de wensen van elke klant.

Van jongs af aan zag ik mijn beide ouders en grootvader actief als vastgoedmakelaar. Dit heeft dan ook bijgedragen aan mijn passie voor vastgoed. Met mijn driejarige opleiding bij Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen vergaarde ik kennis over alle aspecten van het vak. 

Nu help ik mijn klanten bij het succesvol verkopen en verhuren van hun eigendom. Het is dan ook mijn missie én passie om op een ethische manier en aan de beste voorwaarden uw vastgoed te verkopen en verhuren.

Dit alles zorgt voor de fundering van een geslaagde persoonlijke samenwerking, nu en in de toekomst.

Steeds tot uw dienst, ook 's avonds en tijdens het weekend


Suyin François

Administratief medewerker

Rechterhand

Als jarenlange partner van Frederik en als zelfstandig interieurarchitecte heb ook ik een grote interesse in vastgoed. Achter de schermen zorg ik mee voor een vlotte werking van het bedrijf. 

Zo kan u me bijvoorbeeld tegenkomen tijdens de opmaak van de plaats-beschrijving van uw huurwoning, om de omgeving rond uw woning te bedelen van flyers, de sociale media in goede banen te leiden of om de website up-to-date te houden. 

Frederik omschrijft me vaak als zijn rechterhand. Die rol wil ik dan ook zo goed mogelijk waarmaken. Zo zorgen we samen voor een soepele werking binnen Belles Vastgoed!