HOBOKEN - Hollebeekstraat 163

€ 435.000


152M² BEWOONBARE OPP.

268M² GROND

4 SLAAPKAMERS

2 TOILETTEN

ZUID TUIN

ZONNEPANELEN

INTERESSE?

     Frederik Belles

📞 0468 15 17 75

📧 frederik@bellesvastgoed.be

Halfopen nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers en zuidtuin


Deze instapklare en energiezuinige nieuwbouwwoning (E-peil van 66) met 4 slaapkamers en zonnige tuin vinden we in een privaat woonerf met toegangspoort in Hoboken, nabij de grens van Wilrijk. De woning werd gebouwd in 2015 en is uitgerust met zonnepanelen op het platte dak. Het huis heeft dé ideale ligging: vlakbij allerhande winkels, horeca, recreatie, scholen en openbaar vervoer (mobiscore 8,7/10!). 

 

We betreden de woning via de inkomhal met vestiaire. Ook is er een apart gastentoilet. De leefruimte werd afgewerkt met parketvloer en heeft met zijn vele ramen zicht op de gezellige tuin. De keuken werd volledig geïnstalleerd en heeft toegang tot een handige berging. De eethoek bij de keuken is zeer lichtrijk. 

 

Op de eerste verdieping vinden we 4 volwaardige slaapkamers, allemaal voorzien van veel lichtinval. De badkamer beschikt over een bad, douche en dubbele lavabo. Ook is er nog een apart toilet

 

In tegenstelling tot de stedelijke ligging van de woning kan men genieten van alle rust in deze zuid tuin. Dit dankzij de combinatie van de afgesloten wijk en een groot perceel (door de gemeente behouden) natuur. In de tuin staat er nog een ruime tuinberging met regenwaterton. Ook is er naast de woning een handige oprit

 

In de wijk is er nog een aparte gemeenschappelijke fietsenstalling waar iedere bewoner (van de 8 huizen) gebruik van mag maken.

Virtuele tour en plannen


Stedenbouwkundige en juridische vermeldingen


EPC score E-peil 66 (EPC 124 kWh/m²j)
Referentie EPC-Rapport 11002-G-2013_53885/EP14170/A001/D06/SD001
Geïnventariseerd erfgoed Nee
As-built attest Nee
Bouwvergunning Ja
Beslaglegging Nee
Beschermd erfgoed Nee
Inbreuk op stedenbouwkundige voorschriften Nee
Leegstand Nee
Voorkooprecht Nee
Rechterlijke of bestuurlijke maatregel Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundig attest Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Kadastraal inkomen € 1237
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Bouwjaar 2015

Ligging