BOECHOUT - Heuvelstraat 117 bus 4

CA. 75 M² BEWOONBARE OPP.

DUPLEX APPARTEMENT

NIEUWBOUW

1 SLAAPKAMER

2 TERRASSEN

AUTOSTAANPLAATS

KELDERBERGING

LIFT

INTERESSE?

Duplex appartement met 2 terrassen en autostaanplaats

€ 880 / maand 

€ 105 vaste kosten


Dit nieuwbouw duplex appartement met 2 terrassen, bijhorende autostaanplaats en kelderberging vinden we in het centrum van Boechout, vlakbij allerhande winkels, horeca en openbaar vervoer (trein, tram en bus). 

 

Met de lift of trap bereiken we de tweede verdieping. De leefruimte met onderhoudsvriendelijke tegel is dankzij de grote raampartijen zeer lichtrijk. De open keuken beschikt over de nodige toestellen met o.a. vaatwasser, oven, koelkast,... Er is een apart toilet. Verder is er nog een berging met aansluiting voor wasmachine onder de trap. 

 

Aan de voorzijde van het gebouw is een eerste (kleiner) terras aanwezig (3m²). Achteraan bevindt zich een groot terras (10m²)

 

Via de trap in het appartement kom je uit in de dressing met ingebouwde kastenwand, met rechts de slaapkamer en links de badkamer. De slaapkamer is uitgerust met airconditioning. De badkamer beschikt over een inloopdouche, een lavabo met meubel en ingebouwde kasten onder het dak. 

 

Ondergronds is er een zeer handige autostaanplaats (P.4) en ruime kelderberging (nr. 10), beiden inbegrepen in de huurprijs. Ook is er een gemeenschappelijke fietsenstalling

 

De gemeenschappelijke kosten bedragen €105/maand voor het onderhoud van de liften, elektriciteit gemeenschappelijke delen en tuinonderhoud van gemeenschappelijke tuinen. Beschikbaar vanaf 15/07/2024

 

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, contacteer Frederik rechtstreeks op het nummer 0468 15 17 75 of mail naar Frederik@bellesvastgoed.be. Tot binnenkort!

Plannen


Stedenbouwkundige en juridische vermeldingen


EPC-score/E-peil E-peil van 52
Referentie EPC-Rapport 11004-G-2015_184/EP15559/A001/D01/SD006
GeĆÆnventariseerd erfgoed Nee
As-built attest Nee
Bouwvergunning Ja
Beslaglegging Nee
Beschermd erfgoed Nee
Inbreuk op stedenbouwkundige voorschriften Nee
Leegstand Nee
Voorkooprecht Nee
Rechterlijke of bestuurlijke maatregel Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundig attest Nee
Perceelscore (P-score) D (Middelgrote kans op overstroming)
Gebouwenscore (G-score) D (Middelgrote kans op overstroming)
Kadastraal inkomen N.v.t.
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde

Ligging