BOECHOUT - Lange Kroonstraat 130

CA. 150M² BEW. OPP.

3 SLAAPKAMERS

VOLLEDIG GERENOVEERD

AUTHENTIEKE GEVEL

DAK GEÏSOLEERD

RECENTE CONDENSATIEKETEL

NIEUWE RAMEN

KELDER

INTERESSE?

Instapklare woning met 3 slpk en tuin in centrum Boechout

€ 1400 / maand 


 - Foto’s dateren van 2013, maar scheppen alvast een beeld. Nieuwe foto’s worden gemaakt van zodra de renovatie is afgerond -

 

Deze karaktervolle woning met 3 slaapkamers en gezellige tuin vinden we in de autoluwe Lange Kroonstraat. Op wandelafstand van het centrum van Boechout met allerhande winkels, scholen en horeca alsook openbaar vervoer: trein, tram en bus. De woning ondergaat momenteel een volledige renovatie en zal zijn afgewerkt tegen eind januari 2023.

 

Gelijkvloers vinden we de inkomhal, leefruimte, keuken, gastentoilet, aparte wasruimte, vernieuwde veranda met isolatie en de gezellige tuin. Ondergronds is nog een handige kelder.

 

De 1ste verdieping geeft ons 2 slaapkamers op originele opgeschuurde plankenvloer en een volledig uitgeruste badkamer met dubbele lavabo, ligbad, toilet en douche. Verder is er nog een ruime zolderkamer. Het dak werd net geïsoleerd, wat de woning tezamen met de nieuwe ramen en condensatieketel zeer energiezuinig maakt. De woning wordt volledig wit herschilderd.

 

Snel beschikbaar: eind januari 2023. Een plaatsbeschrijving wordt gedaan op gedeelde kosten voor huurder en verhuurder. Huurwaarborg 3 maanden.

 

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, neem rechtstreeks contact op met Frederik op het nummer 0468 15 17 75 of mail naar Frederik@bellesvastgoed.be. Tot binnenkort!

Stedenbouwkundige en juridische vermeldingen


EPC score geschat label C (EPC in opmaak)
Referentie EPC-Rapport In opmaak
GeĆÆnventariseerd erfgoed Nee
As-built attest Nee
Bouwvergunning Nee
Beslaglegging Nee
Beschermd erfgoed Nee
Inbreuk op stedenbouwkundige voorschriften Nee
Leegstand Nee
Voorkooprecht Nee
Rechterlijke of bestuurlijke maatregel Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundig attest Nee
Overstromingsgevoeligheid Nee
Kadastraal inkomen n.v.t. voor huurder
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied

Ligging