BORSBEEK- Oude Haegevelde 4

€ 1.200.000


283M² BEWOONBARE OPP.

ca. 260M² BIJGEBOUW

11.164M² GROND

PRACHTIGE HOEVE

4 SLAAPKAMERS

2 BADKAMERS

5 TOILETTEN

VOLWASSEN PARKTUIN

KELDER

INTERESSE?

     Frederik Belles

📞 0468 15 17 75

📧 frederik@bellesvastgoed.be

Prachtige hoeve met bijgebouw op riant perceel


Deze authentieke hoeve met aanzienlijk bijgebouw, riante tuin op meer dan 1ha grond vinden we terug tussen de vredige velden van Borsbeek, aan de grens bij Boechout. Zowel de hoeve, het bijgebouw als de tuin brengen een enorme waaier aan mogelijkheden met zich mee wat betreft de invulling ervan. De boerderij is gelegen aan het einde van een doodlopend wegje, grenzend aan het beschermd natuurgebied van het fort van Borsbeek. Toch dichtbij allerhande invalswegen (autostrades én fietsostrades), openbaar vervoer, scholen, winkels, sportcentra en recreatie (mobiscore 8,1/10!).

 

We betreden de woning via de ruime inkomhal. Centraal in de woning vinden we de zeer omvangrijke leefruimte met zijn typische zichtbare moer- en kinderbalken en grote open haard. Dankzij de vele raampartijen is deze ruimte de parel van de hoeve te noemen. Via de leefruimte komen we tot een afzonderlijke eetkamer die op zijn beurt toegang biedt naar de volledig geïnstalleerde keuken. De gelijkvloerse verdieping beschikt verder nog over een afzonderlijke wasplaats/bijkeuken, een apart gastentoilet, een bureauruimte met tussenverdieping en een eerste badkamer met lavabo, douche en toilet.

 

De eerste verdieping beschikt momenteel over een ruime nachthal, een badkamer met bad, dubbele lavabo en toilet en 4 grote slaapkamers. Deze verdieping valt makkelijk opnieuw in te delen daar de meeste wanden bestaan uit niet-dragende constructies. Alle dakvensters werden recent vernieuwd.

 

De woning beschikt ondergronds nog over een droge kelder (ca. 17m²). De hoeve wordt verwarmd op gas

 

In de magnifiek zonnige tuin is het heerlijk vertoeven. Hij werd aangeplant met bomen die intussen allemaal volwassen zijn.  Achteraan het perceel is er nog een heuse moestuin te vinden.

 

Het omvangrijke bijgebouw van ca. 260m² is zeker een meerwaarde. Zo beschikt deze over een aparte ruimte (ca. 95,5m²), momenteel ingericht als privébar/-feestzaal. Deze heeft zijn eigen sanitaire cel en aparte inkomhal. De andere ruimte van het bijgebouw (ca. 127m²) beschikt over een grote elektrische sectionaalpoort en doet momenteel dienst als magazijn en garage, ideaal voor een autoliefhebber of het uitvoeren van zelfstandige activiteiten. Ten slotte beschikt het bijgebouw nog over een overdekte buitenruimte van ca. 37,5m². Het dak van het magazijn werd recent vernieuwd. 

 

Meer informatie of een bezoek ter plaatse? Contacteer Frederik op het rechtstreeks nummer 0468 15 17 75 of mail naar Frederik@bellesvastgoed.be. Tot binnenkort!

Virtuele tour en plannen


Stedenbouwkundige en juridische vermeldingen


EPC score 313 kWh/m²j
Referentie EPC-Rapport 20230531-0002905561-RES-1
Geïnventariseerd erfgoed Nee
As-built attest Nee
Bouwvergunning Nee (geacht vergund)
Beslaglegging Nee
Beschermd erfgoed Nee
Inbreuk op stedenbouwkundige voorschriften Nee
Leegstand Nee
Voorkooprecht Nee
Rechterlijke of bestuurlijke maatregel Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundig attest Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig (cfr. woning) Overstromingsgevoelig (cfr. deel van de tuin)
Kadastraal inkomen €2.452
Stedenbouwkundige bestemming Agrarisch gebied

Ligging