HEIST-OP-DEN-BERG - Isschotweg 110

€ 450.000


264M² BEWOONBARE OPP.

260M² WERKPLAATS

1.817M² PERCEEL

4/5 SLAAPKAMERS

1 BADKAMER

4  TOILETTEN

BUREAU

2 GARAGES

INTERESSE?

     Frederik Belles

­čô× 0468 15 17 75

­čôž frederik@bellesvastgoed.be

Ruime woning met 4/5 slaapkamers en werkplaats op prachtig perceel


Contacteer Frederik voor een afspraak op het rechtstreeks nummer 0468 15 17 75 of mail naar Frederik@bellesvastgoed.be. Tot snel!

 

Deze unieke, te renoveren woning met werkplaats op aanzienlijk perceel (1817m²) biedt ontelbare mogelijkheden. De site wordt omgeven door groen en ligt op wandelafstand van het Provinciaal Groendomein "De Averegten". Daarnaast is deze gelegen op de Isschotweg, pal tussen centra Itegem en Berlaar-Heikant. 

 

We betreden de woning (264m²) via de statige inkomhal met aparte vestiaire en toilet. Het is heerlijk vertoeven in de leefruimte dankzij de gezellige open haard en vele raampartijen. De keuken is toe aan renovatie en kan, indien gewenst, worden opengetrokken. Het terras en de tuin zijn bereikbaar via de keuken of de leefruimte. Ook een ruim bureel bevindt zich op het gelijkvloers. 

 

De prachtig gebogen trap leidt ons naar de nachthal op de eerste verdieping. Hier zijn 4 ruime slaapkamers, waarvan 2 met toegang tot een zonnig balkon. Ook is er een bureauruimte die makkelijk kan doorgaan als vijfde slaapkamer. De badkamer is zowel via de nachthal als de 'master'-slaapkamer bereikbaar. Deze is momenteel voorzien van ligbad, dubbele lavabo, toilet en bidet. Daarnaast is er nog een apart toilet en een berging.

 

Ondergronds is de woning voorzien van een kruipkelder

 

De omvangrijke werkplaats (260m²), een voormalige diamantslijperij, biedt een zee aan mogelijkheden voor zelfstandige activiteiten of voor opslag. Dankzij de handige garagepoort achteraan bestaat de mogelijkheid om voertuigen binnen te rijden.

 

Er zijn 2 opritten aanwezig, zowel voor de woning als de werkplaats. Het perceel is achteraan nog voorzien van 2 garages

 

Een extra mogelijkheid bestaat om het perceel te verkavelen in 2 kavels voor open bebouwing (kavel 1: 995,2m², kavel 2: 821,4m²), onder voorbehoud van het verkrijgen van een verkavelingsvergunning. 

 

Kortom, deze ruime woning met werkplaats op riant perceel biedt veel potentieel en is dankzij zijn versatiliteit een waar pareltje om te ontdekken. 

Virtuele tour en plannen


Stedenbouwkundige en juridische vermeldingen


EPC score EPC E: 448 kWh/m┬▓j
Referentie EPC-Rapport 20230913-0002983963-RES-1
Geïnventariseerd erfgoed Nee
As-built attest Nee
Bouwvergunning Ja
Beslaglegging Nee
Beschermd erfgoed Nee
Inbreuk op stedenbouwkundige voorschriften Nee
Leegstand Nee
Voorkooprecht Nee
Rechterlijke of bestuurlijke maatregel Nee
Verkavelingsvergunning Nee (wel mogelijkheden)
Stedenbouwkundig attest Nee
Perceelscore (P-score) A (geen overstroming gemodelleerd)
Gebouwenscore (G-score) A (geen overstroming gemodelleerd)
Kadastraal inkomen 2056
Bouwjaar 1968
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied

Ligging