LINT - Bergstraat 32

€ 329.000


135M² BRUIKBARE OPP.

386M² PERCEEL

3 SLAAPKAMERS

1 BADKAMER

2  TOILETTEN

KELDER

TUIN

GARAGE

INTERESSE?

     Frederik Belles

­čô× 0468 15 17 75

­čôž frederik@bellesvastgoed.be

Verzorgde halfopen woning met 3 slaapkamers, kelder, tuin en garage


EERSTE KIJKMOMENT OP ZATERDAG 18 MEI 2024. Contacteer Frederik voor een afspraak op het rechtstreeks nummer 0468 15 17 75 of mail naar Frederik@bellesvastgoed.be. Tot snel!

 

In de rustige Bergstraat vinden we deze steeds verzorgde halfopen bebouwing met aangelegde tuin. De woning is centraal gelegen tussen de centra van Lint, Hove en Kontich; steeds dichtbij allerhande winkels, horeca en scholen. Trein en bus bevinden zich op wandelafstand in Kontich-Kazerne. Ook de fietsostrade Antwerpen-Mechelen is vlakbij.

 

We betreden de woning via de inkomhal met vestiaire. De gezellige leefruimte met aansluitend de eetkamer zijn dankzij de vele raampartijen zeer lichtrijk. De geïnstalleerde keuken werd voorzien van de nodige basistoestellen. Achteraan de woning bevindt zich de badkamer met douche en lavabo. Daarnaast is hier nog een gastentoilet

 

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers (15m², 11,5m² en 11m²) en een ruim toilet (ca. 4m²) dat indien gewenst kan worden omgevormd tot badkamer. 

 

De zonnige tuin bereik je via de zijgevel of de doorgang achter de keuken. Deze werd steeds mooi verzorgd en is zeer onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is er een ruim terras, deels overdekt. Een handige tuinberging werd aangebouwd. Achteraan de tuin is een garage, voldoende groot voor 1 wagen. Op de oprit naast de woning kunnen tevens meerdere wagens worden geparkeerd. 

 

Ondergronds is de woning voorzien van een kelder met een oppervlakte van ca. 25m². Hier staat tevens de gascondensatieketel. 

 

Tot binnenkort! 

Virtuele tour en plannen


Stedenbouwkundige en juridische vermeldingen


EPC score EPC F: 625 kWh/m┬▓j
Referentie EPC-Rapport 20240219-0003148321-RES-1
Geïnventariseerd erfgoed Nee
As-built attest Nee
Bouwvergunning Ja
Beslaglegging Nee
Beschermd erfgoed Nee
Inbreuk op stedenbouwkundige voorschriften Nee
Leegstand Nee
Voorkooprecht Nee
Rechterlijke of bestuurlijke maatregel Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundig attest Nee
Perceelscore (P-score) A (geen overstroming gemodelleerd)
Gebouwenscore (G-score) A (geen overstroming gemodelleerd)
Kadastraal inkomen 721
Bouwjaar 1955
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied

Ligging