MORTSEL - De Donk 6

€ 419.000


189M² BEWOONBARE OPP.

194M² GROND

3 SLAAPKAMERS + BUREAU

1 BADKAMER

2 TOILETTEN

GARAGE + OPRIT

TUIN

AIRCONDITIONING

INTERESSE?

     Frederik Belles

📞 0468 15 17 75

📧 frederik@bellesvastgoed.be

Instapklare woning met 3 slaapkamers, tuin en garage


Deze instapklare en energiezuinige woning met 3 slaapkamers, tuin en garage met oprit vinden we in een rustige woonwijk in Mortsel, nabij de grens met Boechout. De woning ligt op 5 minuten fietsen van zowel centrum Mortsel als centrum Boechout en bevindt zich vlakbij allerhande winkels, horeca, scholen en trein-tram-bus.

 

We betreden de woning via de inkomhal met apart toilet. Op het gelijkvloers vinden we de ruime garage met elektrische poort, voorzien van ingebouwde kasten. Daarnaast is er nog een handige wasplaats en een ruimte die kan dienen als bureau met zicht op de tuin. 

 

De tuin is voorzien van een handige berging met overdekt terras. Momenteel is de tuin volledig verhard, en dus zeer onderhoudsvriendelijk.

 

Op de eerste verdieping vinden we de ruime, lichtrijke leefruimte op volhouten parket met aansluitend een eetplaats en terras. De keuken is volledig geïnstalleerd met o.a. een ingebouwde oven en microgolf, vaatwas,... De tweede verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers (ca. 14m², 10,5m² en 9m²), een badkamer en apart toilet. De badkamer is voorzien van een dubbele lavabo, bad en douche. 

 

De woning is voorzien van airconditioning met warmtepomp, zowel in de leefruimte als in de grootste slaapkamer. De ramen zijn voorzien van hoogrendementsglas en rolluiken. Verder wordt de woning verwarmd met een energiezuinige gascondensatieketel. Onder de woning is een kruipkelder. De woning is asbestvrij

 

Voor een bezoek ter plaatse, contacteer Frederik op het rechtstreeks nummer 0468 15 17 75 of mail naar Frederik@bellesvastgoed.be.

Virtuele tour en plannen


Stedenbouwkundige en juridische vermeldingen


EPC score 194 kWh/m²j
Referentie EPC-Rapport 20231022-0003021081-RES-1
Geïnventariseerd erfgoed Nee
As-built attest Nee
Bouwvergunning Ja
Beslaglegging Nee
Beschermd erfgoed Nee
Inbreuk op stedenbouwkundige voorschriften Nee
Leegstand Nee
Voorkooprecht Nee
Rechterlijke of bestuurlijke maatregel Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundig attest Nee
Perceelscore (P-score) D (middelgrote kans op overstromingen)
Gebouwenscore (G-score) A (geen overstroming gemodelleerd)
Kadastraal inkomen €1346
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Bouwjaar 1998

Ligging