NIEL - Matenstraat 155 bus 201

€ 349.000


ca. 80M² BEW. OPP.

2 SLAAPKAMERS

ZEER ENERGIEZUINIG

RUIM ZUIDWEST TERRAS

PRIVATE ZONNEPANELEN

2 INBEGREPEN AUTOSTPL.

INTERESSE?

     Frederik Belles

📞 0468 15 17 75

📧 frederik@bellesvastgoed.be

Luxueus nieuwbouwappartement (2021) met 2 slpk, ZW-terras en 2 autostaanplaatsen


Dit luxueus en energiezuinig hoekappartement met 2 slaapkamers, zuidwest-terras, 2 inbegrepen autostaanplaatsen, zonnepanelen en vloerverwarming vinden we op de hoogste verdieping van een zéér energiezuinig en recent gebouw (2021). Het centrum van Niel met allerhande winkels, scholen en openbaar vervoer  is vlakbij. 

 

Er zijn heel wat extra's aanwezig: vloerverwarming met warmtepomp (warm/koud), 3 private zonnepanelen, elektrisch bedienbare zonnewering, hoogrendementsbeglazing, zonneluifel,... Daarbovenop is het zéér energiezuinig met EPC label A.

 

Met de lift of trap bereiken we de 2de verdieping. Het appartement betreden we vanuit de inkomhal met gastentoilet en handige (technische) berging. De ruime leefruimte op kwalitatieve tegel met parketlook (ca. 35m²) heeft veel lichtinval door de grote ramen. Het volwaardig terras (ca. 23m²) met elektrische zonneluifel  is zuidwest-gericht en biedt meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een loungeset en grote eettafel. In de zomer is hier door de vele bomen vrijwel geen inkijk. 

 

De keuken met keramisch werkblad werd volledig geïnstalleerd met de nodige toestellen: vaatwasser, koelkast, oven, diepvries,...

 

Verder zijn er 2 slaapkamers (ca. 14m² en 6m²) aan de rustige achterzijde. De badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, handdoekdroger en lavabo. Ook is er heel wat bergruimte.

 

Ondergronds is een autostaanplaats inbegrepen in de verkoopprijs. Daarbovenop is er ook een bovengrondse autostaanplaats inbegrepen. Verder is er een gemeenschappelijke fietsenberging en bergruimte. Beschikbaar oktober 2023. Gemeenschappelijke kosten van slechts €70/maand.  Vrijstelling van onroerende voorheffing voor komende jaren. Verkoop onder registratierechten, niet onder BTW-stelsel!

Virtuele rondleiding en plannen


Stedenbouwkundige en juridische vermeldingen


EPC score 22 kWh/m²j, label A (BEN-appartement)
Bouwjaar 2021
Geïnventariseerd erfgoed Nee
As-built attest Nee
Bouwvergunning Ja
Beslaglegging Nee
Beschermd erfgoed Nee
Inbreuk op stedenbouwkundige voorschriften Nee
Leegstand Nee
Voorkooprecht Nee
Rechterlijke of bestuurlijke maatregel Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundig attest Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
P-score A
G-score A
Kadastraal inkomen €745
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Certificaatnummer EPC 11030-G-OMV_2018122571/EP19883/A001/D01/SD007

Ligging