PUTTE - Wolzakken 9

IN OPTIE


415M² BEWOONBARE OPP.

2,8 HECTARE GROND

5 SLAAPKAMERS

3 BADKAMERS

3 WC'S

BUREAU

GARAGES EN CARPORTS

KELDER EN ZOLDER

GASTENVERBLIJF IN TUIN

PAARDENSTAL + PADDOCK

ACHTERGELEGEN WEIDE

INTERESSE?

     Frederik Belles

📞 0468 15 17 75

📧 frederik@bellesvastgoed.be

VERKOCHT - Recente villa met 5 slaapkamers, paardenstallen en paddock op 2,8ha grond


VERKOCHT - Overeenkomst wordt eerstdaags getekend!

 

Deze riante energiezuinige nieuwbouwvilla met garages, carports, aangelegde tuin met gastenverblijf, paardenstallen met paddock en weilanden op 2,8 hectare grond vinden we terug in de groene omgeving van Putte. De woning werd recent vrijwel volledig nieuw gebouwd met enkel hoogwaardige materialen.

 

We betreden deze statige villa via de inkomhal. De leefruimte is ruim, lichtrijk en beschikt over een gashaard. Aansluitend vinden we de volledig geïnstalleerde keuken met ontbijthoek. Achter de keuken is een ruimte die dienst kan doen als bureau/slaapkamer. Via de leefruimte komen we bij het gastentoilet met aansluitend een eerste badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo. Verder is er in de woning een eerste grote garage met wasplaats en elektrische poort

 

De eerste verdieping biedt 4 zeer ruime slaapkamers (22m² tot 27m²), allen bereikbaar via de royale nachthal. Elke slaapkamer biedt mogelijkheid tot het maken van een dressing. Er is tevens een apart toilet. De tweede badkamer beschikt over een douche, bad en dubbele lavabo

 

De woning beschikt nog over een zolder en kelder (10m²). Centrale verwarming is voorzien met recente condensatieketel en vloerverwarming. Door isolatie van alle geveloppervlakken en hoogrendementsbeglazing werd een uitstekende EPC score van 130 kWh/m²j bekomen. 

 

In de onderhoudsvriendelijke en volledig aangelegde tuin vinden we 2 bijgebouwen. Het kleinste bijgebouw kan worden gebruikt als wellnessruimte met overdekt terras waar de jacuzzi zich bevindt. Het grootste bijgebouw beschikt over een volledig uitgerust gastenverblijf met leefruimte, geïnstalleerde keuken en badkamer met toilet. Ook hier is een kwalitatieve gashaard.  De tuin werd aangelegd met ingewerkt irrigatiesysteem.

 

Aansluitend is een carport voor 2 wagens, een tweede grote garage met lift naar de zolder en 2 paardenstallen. Beide paardenstallen geven uit op de paddock van 20m bij 40m. Deze is gedraineerd, verlicht en heeft net zoals de woning camerabewaking. Indien gewenst is er mogelijkheid tot bijbouwen van extra paardenstallen. Via de zij-ingang links naast het huis kan met een vrachtwagen de piste worden bereikt. 

 

Achter de piste bevinden zich nog verschillende weides die momenteel dienen als grasland en voor landbouwdoeleinden. 

 

Meer informatie of een bezoek ter plaatse? Contacteer Frederik op het rechtstreeks nummer 0468 15 17 75 of mail naar Frederik@bellesvastgoed.be. Tot binnenkort!

Virtuele rondleiding en plannen


Stedenbouwkundige en juridische vermeldingen


EPC score 130kWh/m²j
Referentie EPC-Rapport 20230706-0000454913-RES-2
Geïnventariseerd erfgoed Nee
As-built attest Nee
Bouwvergunning Ja
Beslaglegging Nee
Beschermd erfgoed Nee
Inbreuk op stedenbouwkundige voorschriften Nee
Leegstand Nee
Voorkooprecht Nee (cfr. woning) - ja (cfr. weides)
Rechterlijke of bestuurlijke maatregel Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundig attest Nee
Perceelscore woning (P-score) B (Kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering)
Perceelscore weides (P-score) D (Middelgrote kans op overstromingen)
Gebouwenscore woning (G-score) A (Geen overstromingen gemodelleerd)
Gebouwenscore weides (G-score) Onbekend
Kadastraal inkomen €1372
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met landelijk karakter (cfr. woning) - Agrarische gebieden (cfr. weides)

Ligging